‘Lady Tyson’ bij Zakenvrouwverkiezing

Gepubliceerd: 12-04-2018 9:04

‘Lady Tyson’ bij Zakenvrouwverkiezing

ZAANSTREEK – Ze was zowel in het kickboksen als in het gewone boksen jarenlang ongenaakbaar: Lucia Rijker. ‘Lady Tyson’, zoals haar bijnaam luidt, is dagvoorzitter bij de Zaanse Zakenvrouwverkiezing.

De achtste editie wordt 13 juni een feit. Onder de titel Ondernemen is voor helden is het Zaantheater het domein voor dit in populariteit groeiende zaken-event dat wordt georganiseerd door het Vrouwen Netwerk Zaanstad Plus.

Aanmelden
Ook dit jaar mogen twee Zaanse onderneemsters de onderscheiding in ontvangst nemen. Eén titel gaat naar de Zaanse Zakenvrouw zonder personeel, één is er voor degene met. Wie een sterk ondernemende Zaanse Zakenvrouw kent en haar in het zonnetje wil zetten, kan haar tot en met 15 april als kandidaat aanmelden. Meer info op www.vnzp.nl

Juryleden
Wie is genomineerd, kan rekenen op een bedrijfsbezoek van de jury. Die bestaat voor de Zaanse Zakenvrouw met personeel uit: Rob van der Laan (directeur Rabobank), Jeroen Olthof (voormalig wethouder sport), Machteld Bos (Carebo), Annemarie Kastelein (Baker Tilly Berk) en Esther Oudes (PDZ). Voor de categorie, Zaanse Zakenvrouw zonder personeel zullen Ursula Schouten (Imsus B.V.), Annemarie Kastelein (Baker, Tilly Berk), Dick van der Meulen (HR Business Point) en Esther Oudes (PDZ) gaan uitmaken wie dit jaar de eretitel verdient.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl