(BREAKING NEWS) Babino kinderopvang dubbel in de prijzen tijdens Zaanse Ondernemingsverkiezing 2018

Gepubliceerd: 06-11-2018 21:11

(BREAKING NEWS) Babino kinderopvang dubbel in de prijzen tijdens Zaanse Ondernemingsverkiezing 2018

ZAANDAM – Mandy Beets van Babino kinderopvang viel vanmiddag maar liefst twee keer in de prijzen tijdens de verkiezing van de Zaanse Ondernemingsprijs die in het Zaantheater plaatsvond. De Westzaanse onderneemster sleepte zowel de PDZ Trias oorkonde van de kinderjury als de Zaanse Ondernemingsprijs 2018 binnen. 

Tekst en foto's: Dirk Karten
 
Daarmee neemt Mandy Beets dubbel revanche op het – twee keer - nipt verliezen van de titel Beste Zakenvrouw. De blijdschap was dan ook zeer groot op het podium van het Zaantheater waar zo’n 400 Zaanse ondernemers de Zaanse Ondernemersdag meemaakten.

Clean Foods wint Starterprijs
De Zaanse Startersprijs ging naar ondernemers Ruben Hoogervoorst en Michel Onrust van Clean Foods uit Zaandam. De prijs vormt de kroon op hun werk om de RAW pasta-producten als eerste pasta-superfood in de markt zetten.

Ereburgerschap Dick Dekker
Bijzonder moment vormde het toekennen van het ereburgerschap van de gemeente Zaanstad aan Dick Dekker. De man die onder meer Zaan de Wandel, de jaarlijkse wandeltocht tegen borstkanker, stagebureau ’t Lokaal en het Anna’s huis, centrum voor leven met kanker, van de grond tilde door middel van fundraising-acties.
De boomlange Dick was zichtbaar geëmotioneerd toen hij totaal onverwacht de erepenning kreeg uitgereikt door wethouder Gerard Ram die de zieke burgemeester Jan Hamming verving.

30e editie
Dit keer was het de dertigste keer dat deze zakenverkiezing werd gehouden. De organisatie is in handen van de stichting Zaanse Ondernemersdag. Een initiatief van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, Vereniging Ondernemerskring Zaanstreek (OZ), Koninklijk Nederlands Ondernemers Verbond (KNOV) district Zaanstreek, Maatschappij voor Nijverheid en Handel (MNH) departement Zaanstreek, Kamer van Koophandel en Fabrieken voor de Zaanstreek en gemeente Zaanstad.

Lees morgen het uitgebreide verslag en bekijk de fotoshoot op www.rtvzaanstreek.nl en onze sociale mediakanalen. Binnenkort op ZaanTV een registratie. 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl