(INGEZONDEN) Wielklem introductie is ‘rot-voor-eeuwig-en-altijd-op-beleid’

Gepubliceerd: 23-07-2019 9:07

(INGEZONDEN) Wielklem introductie is ‘rot-voor-eeuwig-en-altijd-op-beleid’

ZAANSTREEK – RTV Zaanstreek wordt ook buiten de landgrenzen gevolgd, zoals door ‘Waffel Paul’ uit Berlijn. De stroopwafelkoning met Nederlandse roots heet officieel Paul de Haan. In een ingezonden reactie feliciteerde hij de beslissers bij de gemeente Zaanstad van harte met de invoering van de wielklem bij foutgeparkeerde buitenlandse voertuigen. Volgens hem voornamelijk toeristen die de Zaanstreek bezoeken. 

,,Zij volgen daarmee het beleid waarmee de gemeente Amsterdam jarenlang met groot succes iedere buitenlandse toerist voor eens en altijd de stad heeft uitgejaagd. Een toerist die in Amsterdam met de hele heisa van een wielklem en de bijhorende hoge kosten werd geconfronteerd, besloot ter plekke Amsterdam zijn leven lang te mijden. Een uitermate succesvol beleid dus.

Hulde aan de gemeente Zaanstad die dit ‘rot-voor-eeuwig-en-altijd-op-beleid’ nu ook invoert. Opzouten die nare toeristen die we met woekerprijzen zo veel als mogelijk proberen uit te zuigen en die dan niet eens 30 euro voor een paar uurtjes parkeren willen ophoesten. Met een wielklem is succes verzekerd. We zullen ze nooit meer terugzien en dus ook nooit meer onbetaald zien parkeren in de Zaanstreek. Doel bereikt.

Oh nee, de beslissers denken dat deze toeristen bij een volgende bezoek aan de Zaanstreek netjes betaald parkeren. Of nog stuitender: hun auto thuis zullen laten.. Ha, ha, ha, hoe stom en kortzichtig kan een gemeente denken…”

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl