Nog 100 dagen te gaan

05-03-2020 14:07

 Nog 100 dagen te gaan

SAENDELFT - Wie de accommodatie kent waar atletiekvereniging Lycurgus gebruik van mag en kan maken snapt meteen dat de club toe hapte toen de vraag kwam of er spraakmakende evenementen gehouden zouden kunnen worden. Bekijk de clubagenda en zie wat er allemaal in gang gezet is en wordt.

Het meest in het oog springende aankomende spektakel is zonder meer de NK Meerkamp mannen en vrouwen U18&U20 welke op 13 en 14 juni door Lycurgus zal worden gehouden op haar atletiekbaan aan het Jaap Bootpad 4 in Assendelft.

De nationale top uit genoemde leeftijdscategorieën zal zich dat weekeinde melden. Op de achtergrond is Lycurgus al keihard aan het werk om er voor te zorgen dat het een geslaagd festijn zal worden. Dat vraagt niet alleen inzet van vrijwilligers, maar ook de officials moeten aan de slag. Heel belangrijk is het om het evenement financieel mogelijk te maken. De gemeente Zaanstad heeft al een geweldig gebaar gemaakt. Het gemeentebestuur steunt de (top)sport als bekend graag en ruimhartig.

Zo langzamerhand ontstaat er een beeld van wat er te verwachten is. De atleten zijn nog druk bezig zich te kwalificeren. De definitieve deelnemerslijst zal pas kort voor het sportieve weekeinde bekend zijn. Voor Lycurgus is het zaak alle voorwaarden te scheppen om een soepel lopend weekeinde te kunnen presenteren. ‘Aan het enthousiasme van alle medewerkers, maar zeker ook onze sponsoren merk je dat het echt leeft. Met z’n allen willen we er een groot succes van maken.’

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl