(VIDEO) Oudgediende Hans Fiere: "Het werken met elkaar is geweldig"

31-07-2019 18:15

(VIDEO) Oudgediende Hans Fiere:

Ze staan er altijd, de mensen die de lokale omroep RTV Zaanstreek al jaren vrijwillig draaiende houden. In de vijfde aflevering van de zomerserie Oudgedienden: Hans Fiere.

De lach is nooit ver van het gezicht van Hans verwijderd als hij op pad is. Toch heeft hij zijn bedenkingen als hij sportpark De Randhoorn oploopt om de bekerfinale Fortuna Wormerveer - Huizen te verslaan. "Wat minder wind had wel gemogen", mokt de sportverslaggever. 

In 2006 kwam Hans binnen bij Zaanradio en sindsdien heeft hij al veel voor de omroep gedaan. Zijn taken bestaan nu uit het runnen van het sportprogramma Zaansport en het maken van reportages voor ZaanTV. "De sfeer, het met elkaar werken met een hele leuke club mensen. Je kan op plekken komen die je normaal niet zou kunnen bezoeken. Dat vind ik hartstikke leuk. Ik vind het geweldig dat je dat met elkaar maakt."

Bekijk hieronder de reportage met Hans bij de verloren bekerwedstrijd van Fortuna Wormerveer. Eerder in Oudgedienden: Chris en Ineke Jansen, Pascal Zandbergen, Elly van Amstel en Ed Bakker.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl