(VIDEO) Zaankanter Mike behaalt 100.000 abonnees op YouTube

06-06-2019 08:53

(VIDEO) Zaankanter Mike behaalt 100.000 abonnees op YouTube

WORMERVEER - Het was een droom die uitkwam voor de 15-jarige Mike uit Wormerveer. Vol spanning zat de YouTuber woensdagavond te wachten op een grote mijlpaal: 100.000 abonnees.

"Ik ben heel erg blij en ik heb eindelijk iets bereikt wat ik mijn hele leven al wilde bereiken", vertelt Mike enthousiast voor de camera van ZaanTV, nog beduusd van wat hij zojuist heeft gezien. "Ik heb er zolang voor gestreden, elke dag er voor gewerkt en nu ben ik er gewoon."

De YouTuber maakt al langere tijd video's, maar brak pas door in 2017. In dat jaar behaalde de Wormerveerder tweeduizend abonnees. Daarna ging het hard. Met zijn kanaal GEKKIES probeert Mike video's "op zijn gekst" te maken door de meest idiote fratsen uit te halen. "Het kan over alles gaan. Ik kan bijvoorbeeld raar gaan dansen op de Dam of alles bestellen bij een fastfoodrestaurant."

Naast de erkenning van fans ontvangt de YouTuber ook een cadeautje van de videosite zelf: een playbutton. "Toen ik tweehonderd abonnees had, had ik een tekening gemaakt met zo'n nep honderdduizend abonnees button. Toen zat ik er al naar uit te kijken."

Benieuwd naar de reactie van Mike en zijn vrienden op het halen van de 100.000 abonnees? Bekijk hier de reportage:

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl