(VIDEO) Zaanse YouTube-helden spreken tijdens Saentube

02-06-2019 10:07

(VIDEO) Zaanse YouTube-helden spreken tijdens Saentube

WORMERVEER - Fans van bekende Zaanse YouTube-helden kwamen zaterdagmiddag naar De Groote Weiver om al hun vragen te stellen over het beginnen van een succesvol YouTube-kanaal. Content creator Mirthe Westrik presenteerde het Saentube festival.

Het publiek mocht vragen stellen aan de aanwezige influencers die de Zaanstreek rijk is. De 13-jarige Kim uit Krommenie behoort tot één van die succesvolle personen op het wereldwijde web. Zij mag de nieuwste films als eerste in de bioscoop bekijken en geeft na afloop haar mening in een video review op haar YouTube-kanaal Kim's Vlog.

Een andere YouTuber is Mike uit Wormerveer. Hij maakt video's "op zijn gekst", zo vertelt hij voor de camera van ZaanTV. "Het kan over alles gaan. Ik kan bijvoorbeeld raar gaan dansen op de Dam of alles bestellen bij een fastfoodrestaurant." Echter zijn dit geen voorbeelden, maar al reeds gepubliceerde video's op het kanaal van de Wormerveerder.

Zijn kanaal GEKKIES is in minder dan twee jaar tijd enorm populair geworden. Waar het aantal abonnees in 2017 ruim tweeduizend was, tikt de teller van vandaag alweer bijna de honderdduizend aan.

Bekijk hieronder zelf hoe de YouTubers hun weg naar succes op het internet wisten te vinden. Abonneer ook gelijk op het YouTube-kanaal van RTV Zaanstreek.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl