Aanmelding Zaanse Startersprijs sluit

Gepubliceerd: 13-09-2018 12:09

Aanmelding Zaanse Startersprijs sluit

ZAANSTREEK - Wie is de beste startende ondernemer in de Zaanstreek? Wie gaat er op 6 november tijdens de 30ste Zaanse Ondernemersdag aan de haal met de elfde Zaanse Startersprijs ter waarde van 1.000 euro? 

Tot en met 18 september kan iedereen via de website www.zaansestartersprijs.nl bedrijven aanmelden en/of voordragen. Een jury, samengesteld uit vertegenwoordigers uit het Zaanse bedrijfsleven, maakt hieruit een selectie. Op de 30ste Zaanse Ondernemersdag strijden uiteindelijk drie
genomineerden om de titel: Beste Zaanse Starter 2018. Op grond van de jurybezoeken en alle vooraf verkregen informatie kiest de jury de winnaar.

Alle ondernemers die gevestigd zijn in de gemeenten Oostzaan, Wormerland of Zaanstad en een (tot vijf jaar terug) eigen bedrijf zijn gestart, kunnen meedingen. Daarnaast gaat het om innovatieve en onderscheidende zelfstandige bedrijven met één tot twintig werknemers.

Criteria
Om in aanmerking te komen moeten bedrijven aan de volgende criteria voldoen: Het bedrijf dient minimaal een jaar, en maximaal vijf jaar, geleden te zijn gestart, innovatief en onderscheidend zijn, zelfstandig bedrijf zijn met 1-20 werkzame personen, gevestigd zijn in de gemeente Oostzaan, Wormerland of Zaanstad.

Prijzenpakket
Dit jaar ontvangt de winnaar een cheque van € 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial in Zaanbusiness en kunstwerk als herinnering. De overige genomineerden ontvangen ook een professionele bedrijfsfilm.

Op bijgaande foto de winnaars van vorig jaar. (Fotocredit: Jolanda Fisser/JoJo Creatieve Communicatie)

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl