Actualiteit troef in Zaanstreek Vandaag

08-10-2020 11:40

Actualiteit troef in Zaanstreek Vandaag

STREEK - In het dagelijkse actualiteitenprogramma Zaanstreek Vandaag (tussen 12.00 en 13.00 uur te beluisteren via Zaanradio) presenteert Annemieke Goudsmit weer een gevarieerd palet aan onderwerpen. Even na de klok van twaalven klinkt het weer 'Welkom bij Zaanstreek Vandaag!' en zal Annemieke in haar uur de volgende onderwerpen behandelen:

# IFIKZ ontwikkelde met Theatermijn een verrassende theatervoorstelling over de industriële geschiedenis van de Zaanstreek. Don Q. Er is een extra voorstelling ingelast. Helmer Molenaar vertelt er enthousiast over. We geven twee kaartjes weg!

# Het is de week van toegankelijkheid. We spreken met René de Vries - beleidsadviseur Openbare ruimte gemeente Zaanstad over de toegankelijkheid in Zaanstad.

# Ook praten we over digitale toegankelijkheid, wat is dat nu eigenlijk? We praten erover met Sibel Baylan, ze helpt ook Zaanstad toegankelijker te maken. Ze is blind, hoe maak je dan gebruik van het internet?

# Ook hebben we het over gespreksgroepen voor ouderen in de Zaanstreek. Geen gezellige koffiebijeenkomsten maar zinvolle, diepgaande gesprekken over verwerking, rouw, liefde, zorgen en meer. We spreken erover met Agaath Vermast, de initiatiefnemer. Er zijn nog plekken vrij.

ALGEMEEN
Zaanradio kun je in Zaanstad en Wormerland op de kabel en in de ether ontvangen.

In Zaanstad zijn de frequenties 103.3 FM (kabel) en 107.1 FM (ether hele Zaanstreek).
In Wormerland zijn we te horen op de kabelfrequentie 89,0 FM.
Zaanradio wordt ook via internet gestreamd (zie button rechtsboven op deze pagina).
Tevens kunt u ook Zaanradio luisteren via de mediabox, ZIGGO box op kanaal 915 of KPN kanaal 1118.

ZaanTV wordt in Zaanstad uitgezonden door ZIGGO via kanaal 36 via de mediabox en kanaal 337 via de omschakeling van analoog naar digitaal. En op kanaal 45 in Wormerland. Via KPN is ZaanTV te zien op kanaal 1418. ZaanTV is ook via de livestream op www.rtvzaanstreek.nl te volgen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl