Afkoelen en roeien op de Zaan

30-08-2020 13:52

Afkoelen en roeien op de Zaan

WORMER - Wat is er na een snikhete zomer lekkerder dan verkoeling zoeken op het water is de vraag die roeivereniging Zaankanaries stelt. Het antwoord volgt op zaterdag 5 september. Dan kunnen belangstellenden vrijblijvend kennismaken met de roeisport tijdens het open huis van roeivereniging Zaankanaries.

Bekijk de loods en de vloot en stap als je wilt direct in een boot. Een van de instructeurs neemt je graag mee voor een korte proefvaart op de Zaan. Smaakt dat naar meer? Meld je dan direct aan. Beginners en wie eerder al eens roeide: iedereen is welkom.

Voor wie fit wil blijven, van een sportieve uitdaging houdt en graag ontspant in de buitenlucht is roeien een ideale sport. Je gebruikt je hele lichaam, met de juiste combinatie van kracht en techniek breng je de boot in beweging. Roeien is de ultieme combinatie van sport en ontspanning in de buitenlucht. 


Goed nieuws: de Zaankanaries roeien het hele jaar door, zolang de omstandigheden het toelaten. Want ook in de herfst, winter en lente biedt de Zaan fantastisch roeiwater. Veiligheid gaat voor alles, vandaar de opvallende gele clubkleur. De Zaankanaries zien de belangstellenden graag op 5 september tussen 11 en 13 uur bij roeivereniging Zaankanaries, Veerdijk 28A in Wormer. 

Meer informatie? Kijk op www.zaankanaries.nl, of mail naar info@zaankanaries.nl.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl