Aftrap WeMakeTheCity Zaanstad 2019

Gepubliceerd: 30-10-2018 15:10

Aftrap WeMakeTheCity Zaanstad 2019

ZAANDAM - Op maandagavond 5 november staat de aftrap op het programma van WeMakeTheCity Zaanstad 2019. 

Zaanse trendsetters, voorlopers, doorzetters en doeners komen bijeen in Café Fabriek, Jan Sijbrandsteeg 12 in Zaandam. Samen wordt geïnventariseerd welke Zaanse initiatieven en organisaties het festival in juni 2019 groot kunnen maken. 
 
,,We willen Zaanstad met al haar facetten op de kaart zetten en laten zien dat er vele Zaankanters zijn die de stad mooi maken”, aldus Els Bakker van Platform aan de Zaan. Speciale gast is Egbert Fransen, directeur van Pakhuis de Zwijger, platform voor creatie en innovatie in Amsterdam. Hij vertelt over het inspirerende festival waarin het stedelijk leven alle aandacht krijgt. Vervolgens wordt er met elkaar aan de slag gegaan te inventariseren hoe het Zaanse festival vormgegeven kan worden. Na afloop is er een netwerkborrel. Aanvang 20.00 uur.
 
Initiatief
Platform aan de Zaan is een initiatief van een aantal betrokken Zaankanters. Maandelijks organiseert het Platform een avond over een (actueel) maatschappelijk thema. We nodigen sprekers uit die veel over het onderwerp weten en hier op aanstekelijke wijze over vertellen. De avond is meestal een combinatie van kennis- en ervaringen delen en uitwisselen en iets leuks doen wat samenhangt met het thema.
(Fotocredit: Vincent van Kleef/WeMakeThe.City)

Meer informatie via www.platformaandezaan.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl