Albert Keijzer B.V. transporteert al een eeuw lang

Gepubliceerd: 26-11-2020 11:11

Albert Keijzer B.V. transporteert al een eeuw lang

ZAANDAM - Mijlpalen zijn het waard om te vieren. Vandaar dat er vandaag bij Albert Keijzer BV zelfs bij een bedrijf dat altijd in beweging is stil zal worden gestaan bij het feit dat in 1920 de toen 19 jarige Albert Keijzer de basis legde voor wat nu één van de grootste transportbedrijven in de Zaanstreek kan worden genoemd.

Een mijlpaal die ze bij de transporteur het liefste met z’n allen op een feestelijke manier zouden willen vieren. Door alle maatregelen rond het coronavirus is dat niet mogelijk. Om toch dit heugelijke moment met familie, personeel en relaties te kunnen delen is de verjaardag op een unieke manier vastgelegd. Niet alleen op film, maar ook in een boek. 

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan heeft de transportonderneming een bankrekening geopend om geld in te zamelen voor het goede doel Anna’s Huis. Allen die het bedrijf willen feliciteren kunnen dat doen door een bijdrage aan een goed doel te doneren. Een bijdrage storten kan op NL81RABO 0361 3401 84 t.n.v. Albert Keijzer B.V. te Zaandam.

Burgemeester Jan Hamming heeft namens Zaanstad een gesproken boodschap gestuurd. 


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl