Alexander Broussard voortreffelijke 'Pianoman'

05-12-2020 13:04

STREEK - Het aanbod van televisieprogramma's waarin mensen hun soms onvermoede talenten ten toon moet spreiden lijkt alleen maar te groeien. Het door Carlo Boszhard gepresenteerde I Can See Your Voice is weer zo'n potentiële kanjer. In de laatste uitzending trad als 'Pianoman' de 51 jarige Alexander Broussard uit Koog aan de Zaan op. Hij wist de jury letterlijk en figuurlijk plat te spelen.

In ‘I Can See Your Voice’ speelt een gastartiest samen met een van zijn of haar grote fans. Ze moeten raden of iemand een gouden keeltje heeft of zo vals als een kraai zingt, zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen. Het vijfkoppige panel bestaande uit Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Fred van Leer en Samantha Steenwijk adviseert de artiest en fan. Het nieuwe spelprogramma, bedacht door de makers van ‘The Masked Singer’, is iedere donderdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. 


In de show van donderdagavond (de zesde aflevering van I Can See Your Voice) speelde Dave von Raeven samen met de 21-jarige fan Viola uit Schiedam de muzikale spelshow om erachter te komen wie van de kandidaten een gouden keeltje heeft en wie er zo vals als een kraai zingt.
De kandidaten in de aflevering zijn:
  • Jazzy Singer– Romi (37) uit Amsterdam
  • Miss Hoelahoep – Rachila (28) uit Amsterdam
  • Troubadour – Tim (39) uit Wassenaar
  • Wedding Singer – Amber (26) uit Ouddorp
  • Zingende coach – Tim (21) uit Nootdorp
  • en onze streekgenoot Alexander Broussard. Wat de jury niet wist was dat hij al een hele staat van dienst achter zijn naam heeft staan. Als trouw begeleider van voormalig Krommenieer Najib Amhali maakte hij al naam, zijn inbreng in de Billy Joel Experience was van doorslaggevend belang in het succes.

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Pianos, De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Het kon niet mis dat Beau Van Erven Dorens hem vrijdagavond in zijn talkshow uitnodigde en samen met Ruud de Wild en Carolien Borgers over de Top-2000 sprak en waren ook OG3NE en Jaap Reesema vocaal aanwezig.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl