Als je geen competitie spelen mag ga je wat anders doen.......

Gepubliceerd: 20-11-2020 15:11

Als je geen competitie spelen mag ga je wat anders doen.......

KOOG AAN DE ZAAN - Voorlopig geen wedstrijden in de Korfbal League en dat betekent dat de KZ/Thermo4U selectiespelers tijd hebben om hun talenten op andere plekken in te zetten. In de serie 'KZ/Thermo4U komt werken' nemen de 'Kooger' spelers een kijkje bij bedrijven die de vereniging een warm hart toe dragen en ze steken natuurlijk ook de handen uit de mouwen!

In deze eerste aflevering zijn international Esther Cordus en jeugdspeler Lars Hoorn in Castricum op bezoek bij Alma Creations, de specialist die totaaloplossingen biedt voor ieders interieurwensen. Eigenaren Albert en Marco Braspenning vertellen waarom het voor hen zo interessant is om sponsor te zijn bij KZ/Thermo4U, toont Esther dat zij niet alleen met scherp kan schieten de zaal maar ook in het interieur en gaat Lars bij een klant aan de slag met een PVC vloer. 


RTV Zaanstreek is zeer benieuwd hoe andere sportclubs omgaan met de ogenschijnlijke zee aan vrije tijd voor hun selectiespelers. Mail ons dan via info@rtvzaanstreek.nl Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl