Amanda Piotrowska kan jaar lang gratis dansen

Gepubliceerd: 15-11-2021 14:11

Amanda Piotrowska kan jaar lang gratis dansen

STREEK - Tijdens alle schoolvakanties worden er op verschillende locaties in de Zaanstreek gratis binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd voor kinderen en jeugd. Tijdens de afsluiting van de Zaanse Zomer Experience 2021 werd een loterij gehouden waarbij een aantal prijzen werden uitgereikt. Een van de prijzen was een jaarabonnement op een cursus naar keuze bij FluXus. Daar is Amanda Piotrowska als winnares uit naar voren gekomen.

Amanda is de Zaanse die balletles volgt bij DansZaandam op de FluXus locatie Verkadefabriek in Zaandam. Daar is het dat zij druk bezig is de passen zorgvuldig uit te voeren die haar juf Daniëlla (Lemmens) voordoet. Ze zijn druk bezig met een kerstpresentatie. De les wordt afgesloten met een improvisatie-opdracht waarbij ze naar aanleiding van een opdracht kriskras door de ruimte dansen. 


Na de dansles zit Amanda met haar moeder in de hal aan tafel en vertelt over de loterij tijdens de Zaanse Experience ‘Er was een grabbelton, ze hebben mijn naam gegrabbeld.’ Amanda volgde toevallig al les bij DansZaandam, maar kan dankzij deze prijs nog een jaar kosteloos doordansen. ‘Het leukste aan de dansles vind ik kriskras door de zaal dansen op muziek.’ Op de vraag of ze later als ze groot is nog zal dansen antwoord ze: ‘Ik denk het wel.’

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl