Angela Groothuizen gastvrouw verkiezing Zaanse Zakenvrouw 2019

Gepubliceerd: 04-02-2019 10:02

Angela Groothuizen gastvrouw verkiezing Zaanse Zakenvrouw 2019

ZAANSTREEK – Zakenvrouwenplatform ZaanLinQ heeft niemand minder dan Angela Groothuizen aangetrokken als gastvrouw voor de verkiezing  Zaanse Zakenvrouw 2019.

ZaanLinQ (voorheen Vrouwennetwerk Zaanstad Plus) is bezig met de organisatie van de negende editie. Die vindt dit jaar plaats op woensdag 26 juni tijdens het inspirerende ZaanLinQ Event in het Zaantheater.

Nieuwe impuls

ZaanLinQ wil met de Verkiezing van Zaanse Zakenvrouw vrouwelijke ondernemers in de schijnwerpers zetten en zo een nieuwe impuls geven. ,,Door de verkiezing krijgen we een goed beeld welke succesvolle zakenvrouwen een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het Zaanse zakenleven. En we laten op deze manier zien hoeveel talent in de Zaanstreek aanwezig is”, aldus voorzitter Petra Derlagen.

Categorie
Dit jaar is er één categorie waar elke zakenvrouw zich voor kan inschrijven. ,,De laatste jaren hebben we tot onze vreugde geconstateerd dat ZZP’ers net zoveel kunnen bereiken als ondernemers van een groot bedrijf. Het gaat er dus om wat jij als zakenvrouw tot nu toe hebt bereikt. Als ZZP-er, als ondernemer met enkele mensen in dienst of als eigenaar van een bedrijf met 100 werknemers. Een Zaanse Zakenvrouw kan in ieder geval andere vrouwen motiveren en inspireren”, aldus de voorzitter.

Meer informatie: https://zaanlinq.nl/zaanlinq-event-2019/

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl