Anna’s huis blijft afhankelijk van giften en donaties.

22-01-2021 14:00

Anna’s huis blijft afhankelijk van giften en donaties.

STREEK - Het is een belangrijk onderdeel van de Zorgboulevard aan het Koningin Julianaplein 18 in Zaandam, direct naast het Zaans Medisch Centrum. Het Anna's huis, Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek, en dat Huis is als stichting geheel afhankelijk van giften en donaties. Vanwege corona is dat zwaar onder druk komen te staan. Toch zijn er nog lichtpuntjes.

Want dit jaar zou de tiende editie [Z]aan de Wandel gehouden worden. 'Maar ja, corona gooide roet in ons eten', vertelt Dick Dekker, lid van de Raad van Advies van Anna’s Huis. 

Desondankls kon Dekker onlangs weer zijn kenmerkende lach tonen toen hij een cheque van 2500 euro in ontvangst mocht nemen. Een cheque die Ank Dekker, hoofd PR en marketing van Dekkerautogroep, samen met Nico Sprokholt, accountmanager bedrijfsauto’s, aan Dick Dekker overhandigde. Dat gebaar bekrachtigde tevens hun jarenlange zakelijke relatie. Dick: “Je kunt wel zeggen dat we een historie met elkaar delen. Wij doen al zo’n 30 jaar zaken met elkaar, in goed vertrouwen.” Dekkerautogroep loopt ook meerdere jaren mee met een groep van klanten en collega’s aan (Z)aan de Wandel en is trouwe sponsor .

De 2500 euro is dan ook tot stand gekomen in het partnership tussen de Forddealer en het leasebedrijf van Dick Dekker. Waardoor Anna’s Huis inmiddels 2500 euro tegemoet mag zien. Directeur Sylvia Dermout kan het geld wel goed gebruiken, nu de verschillende sponsoractiviteiten niet door zijn gegaan.
V.l.n.r. Sylvia Dermout, Ank Dekker, Nico Sprokholt en Dick Dekker.

Foto LinkedIn Ank Dekker

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl