Aquaballen en meer tijdens zomeractiviteiten in Assendelft en Westzaan

Gepubliceerd: 10-07-2019 7:07

Aquaballen en meer tijdens zomeractiviteiten in Assendelft en Westzaan

ZAANSTREEK - Het Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan, Straathoekwerk en Sportbedrijf Zaanstad organiseren in Assendelft en Westzaan diverse zomerse activiteiten voor jongeren van tien tot en met achttien jaar. 

Tijdens al deze activiteiten nodigt het Sociaal Wijkteam uit Assendelft en Westzaan ook bewoners uit om een kopje koffie/thee te komen drinken. Zo staat er op het programma onder meer een voetbaltoernooi, er wordt op het water gelopen in een aquabal en staat er een springkussen.
De eerste activiteiten beginnen vrijdag 12 juli om 14.30 uur tijdens de opening van het watertappunt bij Parkflow, het asfalt naast de Kaaik en tegenover winkelcentrum de Saen. Op woensdag 17 juli zijn de teams om 19.00 uur te vinden in het Burgemeester de Boerpark in Assendelft. Op donderdag 18 juli is er een activiteit in de Torenstraat in Westzaan.


Aanmelden
De activiteiten zijn gratis. Om zeker te zijn van een plek, is het nodig aan te melden. Dat kan per e-mail of via Instagram. Voor meer informatie en aanmelden: Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan,

075 - 20 600 19, email: team3@swt.zaanstad.nl of kijk op facebook.com/swt.assendelftwestzaan dan wel Instagram: swt_adelft_wzaan. Zie ook www.swtzaanstad.nl/assendelft-plus-westzaan

Kijk voor het volledige programma op de website van Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan en hou de Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor meer informatie, actuele tijden en adressen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl