Aris van Broekweg geen vaccinatielocatie

19-11-2021 16:53

Aris van Broekweg geen vaccinatielocatie

ZAANDAM - Eerder deze week maakte de GGD bekend dat er een nieuwe priklocatie ingericht zou worden aan de Aris van Broekweg 11-13 in Zaandam. Dat besluit is ingetrokken. Er komt definitief geen priklocatie op deze toekomstige woningbouwlocatie.

De gemeente Zaanstad heeft de afgelopen dagen moeten concluderen dat deze locatie onvoldoende geschikt is. De gemeenten van regio Zaanstreek-Waterland onderzoeken nu alternatieve mogelijkheden. De GGD heeft er vertrouwen in dat er op korte termijn één of meerdere nieuwe locaties bekend kunnen worden gemaakt.

Op dit moment kunnen mensen die een uitnodiging ontvangen voor de corona boostercampagne, gebruik maken van de vaste priklocatie PG1 aan de Pieter Ghijsenlaan in Zaandam.

Prikken zonder afspraak steeds vaker binnen
Nu de winter voor de deur staat, schakelt de GGD over van het prikken in een bus naar prikken op indoor locaties. Zowel voor personeel als voor bezoekers is het wenselijk dat we in de winter binnen prikken. Actuele locaties en openingstijden van de priklocaties staan op www.ggdzw.nl/prikbus
Op locaties waar je zonder afspraak een prik kunt halen, kun je geen boosterprik halen. De boosterprik kun je alleen halen met een afspraak en op de vaste priklocatie.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl