Artzaanstad vanaf 21 november met ‘The Home Collection’.

Gepubliceerd: 20-11-2020 14:11

Artzaanstad vanaf 21 november met ‘The Home Collection’.

ZAANDAM - Bij Artzaanstad op het Hembrugterrein zal zaterdag 21 november de nieuwe expositie ‘The Home Collection’ te bewonderen zijn. Centraal in deze tentoonstelling staan het huis, het thuis voelen en de ‘huis’collectie.

In een tijd waarin we veel in huis zijn en waar soms de muren op ons af komen is een fijne leefomgeving essentieel. Vanzelfsprekend is een mooi kunstwerk in je huis dan een mooie toevoeging. Maar wat is een mooie eyecatcher voor jouw woon- of eetkamer? Omdat kiezen soms best lastig is helpt Artzaanstad daarbij.

In samenwerking met Flinders zijn vier verschillende stijlkamers ingericht t.w. Art Deco, Bohemian, Modern industrieel en Green forest.

De kamers hangen en staan vol met kunstwerken van meer dan 30 kunstenaars in uiteenlopende stijlen uit de ‘Home-collection'. Behalve werk uit de Artzaanstad kunstcollectie zijn de kamers ook ingericht met veel leuke items uit de designshop. Artzaanstad is daarmee ook nog eens de ideale plek om bijvoorbeeld Sinterklaas- en kerstinkopen te doen! De expositie is ruim opgezet en dus veilig te bezoeken.

Artzaanstad openingstijden van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur
Extra zondagen: 29 november, 6 december, 20 december van 12.00 - 17.30 uur

Vanaf zaterdag 9 januari 2021 zal expositie ‘de Zaanse connectie’ met o.a. Aron Kroes een plaats krijgen.

Natuurlijk zijn ook alle kunstwerken en cadeaus op onze website te bekijken en te bestellen: www.artzaanstad.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl