Babel blijft creatief

Gepubliceerd: 02-02-2021 15:02

Babel blijft creatief

STREEK - Het streven van Babel Zaans architectuurplatform is activiteiten te houden om belangstellenden en deskundigen met elkaar in debat te laten gaan over actuele thema’s in en om de Zaanstreek. Dat staat de laatste tijd onder zware druk, maar er is licht in de duisternis.

Door de coronamaatregelen blijft het lastig de gebruikelijke Babel activiteiten te organiseren, waarbij ontmoeten immers centraal staat. 'Toch lukt het ons in toenemende mate alternatieve en aangepaste vormen te vinden voor onze activiteiten' zo laten Robert Leferink, voorzitter, en Co Vrouwe, voorzitter programmaraad, weten.

'Dit voorjaar organiseren we enkele online publieksactiviteiten. We starten met een inspiratielezing op woensdag 17 februari met landschapsarchitect Philomene van der Vliet. Op 24 maart maart organiseren we een debat over de toekomst van de Zaanse winkelstraten. En in voorbereiding is een debat over de binnenstedelijke verdichting in de Zaanstreek. En natuurlijk gaat Babel dit jaar weer fietsen. In de tussentijd kan iedereen zijn eigen Zaanse architectuurfietstocht maken: download hier onze fietsroute ‘Langs de parels van Zaanse architectuur en stedenbouw'.Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl