Bannehoven achter de muur

09-01-2022 10:59

Bannehoven achter de muur

ZAANDIJK - Een bekend begrip in deze tijd is de 'betaalmuur' en dan gaat het vaak om nieuwsmedia. In dit geval lijkt het op de plek waar ooit het kloppend hart van Zaanstad was gevestigd (stadhuis Bannehof) wel of er ook zo'n witte betaalmuur verschijnt. De ontwikkeling van het plan De Bannehoven loopt op schema en met een beetje geluk vieren de kopers in 2023 kerst in hun nieuwe woning.

Alle opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, zijn per eind november '21 vervuld. Dat betekent dat de bouw van de woningen in de Bannehoven officieel gaat starten. Aannemingsbedrijf T&G Bouwcombinatie start binnenkort met de voorbereidingen van de bouw van de 105 woningen. De verwachting is dat de aannemer medio maart start met de bouw.

De verkoop van De Bannehoven gaat razendsnel. Inmiddels is al 88% van de woningen in Zaandijk verkocht! De laatste woningen staan onder optie en de eerste kopers zijn naar de notaris geweest. Begin 2022 zullen de overige kopers hun aktes gaan passeren.


En die witte muur? Die zal ongetwijfeld straks verdwijnen.


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl