Bewegen én zelfvertrouwen opbouwen in Sport Xtra

Gepubliceerd: 12-12-2018 10:12

Bewegen én zelfvertrouwen opbouwen in Sport Xtra

ZAANSTREEK – Het Sportbedrijf Zaanstad begint op woensdag 9 januari met Sport Xtra voor kinderen van zes tot twaalf jaar. Een kennismaking voor kinderen met verschillende sporten in combinatie met het aanleren van vaardigheden en vergroten van het zelfvertrouwen. Doel is dat alle kinderen met plezier laten bewegen en sporten.

Gekwalificeerde docenten oefenen extra vaardigheden die van pas komen tijdens allerlei sportieve activiteiten. Samen worden hindernissen overwonnen die het plezierig bewegen in de weg staan. Te denken valt aan kinderen die moeite hebben met bewegen daardoor lastig aansluiting vinden tijdens de gymles, bij het buitenspelen en een sportvereniging. Oorzaken kunnen zijn een motorische achterstand, gevoeligheid voor prikkels of het snel afgeleid zijn.

Er wordt gewerkt in kleine groepen (max. 12 kinderen), de oefeningen zijn veilig en uitdagend en er is individuele aandacht door gekwalificeerde begeleiders.

Locatie is de gymzaal aan de Raadhuisstraat in Koog aan de Zaan. De tijd is van 15.00 tot 16.00 uur. Kosten: 1 euro per les (de cursus bestaat uit minimaal tien lessen) Eerste proefles is gratis.

Aanmelden bij de coördinator via s.limbeeklasportbedrijfzaanstad.nl of 075 - 65 399 70.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl