Bijzondere Weekend Ochtend Show: fraai jubileum

21-11-2020 12:34

Bijzondere Weekend Ochtend Show: fraai jubileum

ZAANDAM - De spanning onder Eric Weer, Jerry Jahn en Pascha van Hattem - samen het team van de Weekend Ochtend Show vormend - was deze ochtend groot. Tien jaar lang bestaat het programma al en de 500e uitzending moest met enig vuurwerk gepaard gaan. 'En dat is ons prima gelukt' klonk het even na twaalven. Tijdens de uitzending werd het trio verrast door de nodige gasten.

Eerst was het Jelle Linnekamp, voorzitter van RTV Zaanstreek, die de mannen de nodige lovende woorden toe deed komen. Het bleef niet alleen bij woorden alleen. De bossen bloemen voor het thuisfront waren minstens zo belangrijk.

Tegen het einde van de jubileumuitzending klopte wethouder Annette Baerveldt aan de studiodeur. Zij kwam het team verrassen met een blijk van waardering namens de gemeente en Zaankanters Voor Elkaar.

Vrijwilligerswaardering
'Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor het sociale klimaat in de stad. Daarom worden vrijwilligers het hele jaar door in het zonnetje gezet door gemeente Zaanstad en Zaankanters voor Elkaar. De vrijwilliger krijgt een kleine attentie en regelmatig is er voor de vrijwilligerswaardering aandacht in de lokale en sociale media' aldus de wethouder. 'Elke vrijwilliger die zich inzet voor een initiatief, organisatie of een ander komt hiervoor in aanmerking. En die omschrijving is vanzelfsprekend helemaal op jullie van toepassing.'

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl