Blaise Pascal College gaat 24 uur roeien voor Only Friends

06-10-2020 12:08

Blaise Pascal College gaat 24 uur roeien voor Only Friends

ZAANDAM – In samenwerking met leerlingen van 4 & 5 havo bewegen, sport en maatschappij, was het Blaise Pascal College van plan dé challenge van het jaar gaan houden: 24 uur roeien voor Only Friends.  UPDATE: Gezien de snelheid van de ontwikkelingen is de organisatie genoodzaakt het 24-uur evenement “Roeien voor Only Friends” uit te stellen tot nader bericht.

Het 24 uur roeien voor Only Friends start vrijdag 9 oktober om 08.45 uur op het Blaise Pascal College aan de Pascalstraat 4 in Zaandam. Tien roeiapparaten (boten) zullen 24 uur lang draaiende gehouden worden en de opbrengst van deze actie wordt gedoneerd aan Only Friends. De leerlingen zijn verantwoordelijk voor negen boten en zijn hiervoor opgedeeld in negen vaste groepen. De tiende boot is de verantwoordelijkheid van de docenten van het Blaise Pascal College. De boten gaan met elkaar de strijd aan.

De challenge:
- Welke boot roeit de meeste kilometers?
- Welke boot haalt het meeste geld op?


Met 150 vrijwilligers zet de stichting Only Friends zich in voor kinderen en jongeren die kampen met een beperking of chronische ziekte. Ze maakt het mogelijk dat zij kunnen sporten in een veilige en vertrouwde omgeving. Het Blaise Pascal College is een dynamische en sociale school en steunt dit initiatief. We geven Only Friends een dag lang alle tijd en energie die we hebben en vragen daarbij uw hulp! Wij willen graag zo veel mogelijk geld inzamelen voor dit goede doel.

Helpen kan middels een gift op https://supp.to/onlyfriends. Tevens kunnen boodschappen, aanmoedigingen of motivatie via een filmpje in worden gestuurd naar bewegingsonderwijs@blaisepascalcollege.nl.

Vanwege de nieuwe Corona maatregelen roeien alleen de leerlingen en docenten van het Blaise Pascal College, zonder fysieke hulp van buitenaf. Ondanks deze extra uitdaging is het streefbedrag 10.000 euro! 

https://www.facebook.com/blaisepascalcollege/videos/790745235074376/

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl