Blauw Wit W op avontuur in Barcelona

08-01-2022 11:30

Blauw Wit W op avontuur in Barcelona

WESTKNOLLENDAM - Van de Christelijke Voetbal Vereniging CVV Blauw-Wit (W) is bekend dat zij werd opgericht op 16 oktober 1934. Een club rijk aan jarenlange voetbalgeschiedenis. Anno 2022 vertoeft de selectie van de club - net als eerder in 2020 - in een heus trainingskamp in het Spaanse Barcelona. De oprichters van de club hadden dat nooit van hun leven kunnen vermoeden.

Bij de club is het ook meteen het laatste trainingskamp voor trainer Pieter van Netten die volgend seizoen de spelers in de roodwitte shirts van VVV Westzaan zal gaan begeleiden. 

In de huidige competitie is de Wesknollendammer club de koploper van de middenmoot in de zaterdag vierde klasse B. Uit negen wedstrijden werden 13 punten behaald en dat geeft recht op de zesde plek ruim achter de koplopers.

In Barcelona kan de selectie haar hart ophalen. Er zijn volop sportaccommodaties beschikbaar om de nodige zweetdruppels te produceren. Ongetwijfeld zullen de manschappen ook diverse andere accomodaties aandoen. Alles met maar een doel: de tweede competitiehelft te kunnen knallen. 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl