Bouwmaterialengigant BMN kiest voor HoogTij

Gepubliceerd: 24-07-2019 12:07

Bouwmaterialengigant BMN kiest voor HoogTij

WESTZAAN - BMN Bouwmaterialen, marktleider in Nederland, wil haar derde nieuwbouwvestiging bouwen op bedrijventerrein HoogTij in Westzaan. De afgelopen maanden is gewerkt aan de voorbereidingen. Inmiddels is de vergunningsaanvraag ingediend voor nieuwbouw op de hoek Kleine Steng/Rak.

De huidige BMN vestiging, nu nog gevestigd aan Oud Zaenden in Zaandam, zal na het verkrijgen van de vergunningen verhuizen naar een compleet nieuwe locatie op het nabij gelegen industriegebied HoogTij. Dit wordt de derde nieuwbouwvestiging in geheel nieuwe BMN stijl.

,,Iets om trots op te zijn”, aldus vestigingsmanager Jan Buiten. BMN kan in deze nieuwbouwvestiging een veel groter assortiment bieden, doordat de vestiging twee keer zo groot zal worden. Zo heeft de nieuwe locatie onder andere alles voor de stukadoor met een Stucgoed shop, maar ook een uitgebreider assortiment bouwmaterialen, hout en plaat en een Drive-in.

Naar verwachting wordt in september de eerste paal geslagen. De geplande oplevering is mei 2020.

80 vestigingen
BMN Bouwmaterialen is onderdeel van CRH plc., één van ’s werelds meest toonaangevende internationale bouwmateriaalbedrijven met 87.000+ medewerkers op 3.800 vestigingen in 31 landen wereldwijd. Met een omzet van circa € 27 miljard (april 2017) is CRH de grootste organisatie in de productie en distributie van bouwmaterialen in Noord-Amerika en de op één na grootste wereldwijd. Het bedrijf heeft meer dan 80 vestigingen in Nederland.

Op bijgaande artist-impression de nieuwbouw van BMN Westzaan.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl