Breugem op eigen benen verder

Gepubliceerd: 26-05-2021 14:05

Breugem op eigen benen verder

ZAANDAM - Na een jarenlange samenwerking met Brouwerij HOOP, staat Brouwerij Breugem sinds kort weer op eigen benen. Daar hoort vanzelfsprekend een eigen locatie bij. De zoektocht was een korte. Brouwerij Breugem heeft in Jachthaven Dukra in het centrum van Zaandam onderdak gevonden.

Het was op de Dam waar hij in 2010 de sociale Brouwerij ‘Breugem’s Bier’ oprichtte.  Het nieuwe kantoor van Breugem ligt op een steenworp afstand van de plek waar het voor oprichter Patrick Breugem allemaal begon. Daar lag een periode op de Lagedijk in Zaandijk tussen, maar nu  is Breugem terug in het centrum van Zaandam.


Naast een fijne werkplek, leent deze karakteristieke locatie in de Zaanse jachthaven zich bijvoorbeeld ook als startpunt voor bierproeverijen op het water. Tevens kunnen er webshop bestellingen af worden gehaald in het havenhuisje, welke tevens als kleine opslag dient. Zo zijn er nog talloze andere plannen die in de komende tijd uitgewerkt zullen gaan worden.

Het afgelopen jaar was voor Breugem een overgangsjaar, welke voor een groot deel werd benut om plannen te maken voor de toekomst. Zo staat er voor de komende maanden een re-design project op stapel en zullen de website en de flesjes in een nieuw jasje gehesen worden. Daarnaast zijn de banden aangehaald met andere Zaanse bedrijven en ondernemers, omdat Breugem gelooft in de kracht van het samen optrekken.

Vanuit het nieuwe kantoor werkt Breugem met vijf man aan het versterken van de reputatie van het biermerk binnen de Zaanstreek, maar ook zeker daarbuiten. In de buurt? Het Breugem-team nodigt een ieder van harte uit om een kop koffie te komen drinken.


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl