Broeks Events nu Special Friend van Only Friends

14-07-2020 12:49

Broeks Events nu Special Friend van Only Friends

STREEK - Het was Dennis Gebbink die Only Friends 15 jaar geleden begon met acht kinderen en een voetbal. Sport geeft plezier, kracht en vertrouwen. Sport verbindt. Onmisbaar voor de ontwikkeling van een kind. En kinderen met een beperking? Zij hebben dit extra hard nodig, maar kunnen niet meekomen op een gewone sportclub. 'Onze missie is het leven van mensen met een beperking verrijken door sport in een unieke en stimulerende omgeving.'

Sport draagt bij aan conditie, welzijn, sociale verbanden en mentale kracht. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat mensen met een beperking nog meer profijt hebben van deze positieve effecten dan valide mensen. Des te wranger is het dat zij vaak op reguliere sportclubs niet terecht kunnen. Een veilige en vertrouwde omgeving waar ze kunnen sporten en sociale contacten kunnen opbouwen is voor hen geen vanzelfsprekendheid.

Het Zaanse bedrijf Broeks Events (Ronald Koopman en zijn echtgenote Mieke Leertouwer zijn hier de drijvende krachten achter) is een trouwe samenwerkingspartner op het gebied van (grote) evenementen. Het bureau organiseert teamdagen en bedrijfsuitjes en zo ook op de mooie accommodatie Friendship Sports Centre Amsterdam aan de Beemsterstraat 652 in de hoofdstad.

Sinds kort is Broeks Events ook Special Friend geworden en hebben zij hun eigen sponsorbord langs de velden hangen. 'Als team zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsuitje een succes wordt' vertellen Ronald en Mieke enthousiast. 'Wij leveren maatwerk, wat wil zeggen dat elk evenement bij ons is aangepast naar de wensen van de klant. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis in combinatie met de frisse blik van onze jonge instructeurs, garanderen wij onze klanten een origineel en persoonlijk bedrijfsuitje. Ons motto luidt; ‘Alles kan en niets moet.’ In samenwerking met ons creatieve team gaat u op zoek naar de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. De zorgen die komen kijken bij de organisatie nemen wij u graag uit de handen. Het enige wat u nog hoeft te doen, is te genieten!' 

Ook geïnteresseerd om Special Friend van het Friendship Sports Centre te worden? Neem dan contact op met Dennis Gebbink c.s. via 020 333 1234.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl