Brouwerij bezorgt zelf Valentijnspakketten

11-02-2021 11:21

Brouwerij bezorgt zelf Valentijnspakketten

STREEK - In 99 van de 100 gevallen zal zondag 14 februari als 'Valentijnsdag' worden betiteld. Niet bij Brouwerij Breugem echter. Daar wordt 14 februari ‘Zoentjesdag’ genoemd, ter ere van het vlaggenschip biertje, ‘het Zoentje’.

Om deze dag te vieren, heeft de brouwerij een mooi Valentijnspakket samengesteld, speciaal voor de mensen in Zaanstad en omstreken! Aangezien deze dag dit jaar op een zondag valt, en dus de pakkettenbezorgers niet aan het werk zijn, heeft Brouwerij Breugem besloten om op zondag zelf de pakketten aan huis te komen afleveren.

In de week van 8 februari valt Valentijnsdag. Dat is de week dat het vlaggenschip bier van Brouwerij Breugem, het Zoentje, veelvuldig wordt verkocht. Door de veelzeggende naam is het vanzelfsprekend een ideaal cadeau voor Valentijn. Dit is dan ook meestal één van de drukste periodes van het jaar voor Brouwerij Breugem. Er wordt twee keer zoveel gebrouwen als normaal en de Zoentjes reizen vervolgens heel Nederland door als Valentijnsgeschenk.

Het Valentijnspakket van Brouwerij Breugem is samengesteld in samenwerking met een aantal Zaanse ondernemers. Zo zit er naast een grote fles Zoentje (75 cl) en twee speciaalbierglazen van Breugem ook een worst in van vleesimporteur la Cordabesa (óf gebrande noten van delicatessewinkel le Cockelon), een stuk melkchocolade van de Euforij en een heerlijk zelfgemaakte Quiche Aphrodite van Saens Kookwerk. Er is ook een vegetarische optie van het pakket beschikbaar. Als klap op de vuurpijl kun je ook nog een mooie prijs winnen. Namelijk, een romantisch diner in een heteluchtballon in samenwerking met culiair.nl en meesterkok Angélique Schmeinck. Als de wind goed staat wordt er over de Zaanstreek gevlogen! Het pakket kan via de Breugem website tot en met vrijdag besteld worden voor €26,50!

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl