Buitenbad Crommenije ijsvrij: donderdag weer open

17-02-2021 18:33

Buitenbad Crommenije ijsvrij: donderdag weer open

KROMMENIE - Het was wethouder Gerard Slegers die vrijdag 5 februari j.l. om klokslag 09:00 uur hoogstpersoonlijk de eerste winterse duik nam in het buitenbad van De Crommenije. Dat plezier heeft helaas niet lang mogen duren. De wethouder was bij wijze van spreken amper uit het water of een stevig winters offensief brak los. Uit veiligheidsoverwegingen werd besloten het buitenbad tot en met maandag 15 februari te sluiten.

Nu de winterse temperaturen weer tot het verleden behoren en de thermometer flink richting de tien en meer graden stijgt kan er weer lekker buiten gezwommen worden. 'Vanaf donderdag 18 februari heropenen wij het buitenbad voor alle banenzwemmers' zo klinkt het opgewekt vanachter de receptie van het bad aan het Rosariumpark.

De eerste zwemmers hebben al veel plezier aan beleefd aan de opening van het buitenbad. Het openen van een buitenbad in de winter biedt volop extra uitdagingen. Wie al in het bezit was van een ticket met reserveringsdatum van 7 tot en met 14 februari moet weten dat uw ticket automatisch verschoven zal worden naar dezelfde dag en tijd in week 7 of 8.

De tickets worden als volgt verschoven:

  • zondag 7 februari wordt zondag 21 februari
  • maandag 8 februari wordt maandag 22 februari
  • dinsdag 9 februari wordt dinsdag 23 februari
  • woensdag 10 februari wordt woensdag 24 februari
  • donderdag 11 februari wordt donderdag 18 februari
  • vrijdag 12 februari wordt vrijdag 19 februari
  • zaterdag 13 februari wordt zaterdag 20 februari
  • zondag 14 februari wordt zondag 28 februari

Schikt deze nieuwe datum en/of het tijdstip niet?
Geen probleem u kunt dit via WhatsApp 06-49 08 36 51 of per email aangeven decrommenije@sportbedrijfzaanstad.nl. Als u in uw bericht de naam (waarop gereserveerd is), de oude reservering (dag en tijd) en een aantal opties aangeeft wanneer het u wel schikt, dan kunnen wij snel een nieuwe datum en tijd voor u reserveren. Vanaf maandag 15 februari wordt uw bericht per email of WhatsApp beantwoord en ontvangt u een bevestiging van deze nieuwe reservering.

Online tickets kopen is vanaf maandag 15 februari, 16:00 uur, weer mogelijk via de website www.sportbedrijfzaanstad.nl blauwe knop TICKETS.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl