Chairman ’s Award naar Dekkerautogroep

Gepubliceerd: 30-11-2020 8:11

Chairman ’s Award naar Dekkerautogroep

ZAANDAM - De Chairman ’s Award wordt elk jaar uitgereikt aan de best presterende Ford Dealers in Europa op het gebied van klanttevredenheid en salesprestaties. Dit jaar gaat die eer naar het team van Dekkerautogroep. Het bedrijf kent vestigingen in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Purmerend, Schagen, Zwaag, Heemskerk en Zaandam (Stormhoek 2).

Woensdag 24 november ontvingen het trotse bedrijf uit handen van de aftersales directeur Ford Nederland Corine Riem Vis en Aftersales Ford Fleet Accountmanager Robert Baart, de Chairmans Award! Vanwege Covid-19 moest de award uitgereikt worden aan slechts een klein team van Dekkerautogroep en werd het officiële moment buiten in de frisse lucht gehouden.
Corine Riem vertelde bij de uitreiking dat je hebt als team geen invloed op het merk en product Ford hebt. 'Maar wel op de manier van je dienstverlening en omgang met je klanten' klonk het nadrukkelijk. 'Je moet dit als team volledig uitdragen, alleen dán kan je tot deze mooie scores komen.'

De heer Dekker, nestor en algemeen directeur Dekkerautogroep, stelde het absoluut als een prachtige prestatie en een mooie bekroning voor het harde werken van alle medewerkers van DekkerAutogroep te zien. 'Zij zijn degenen die de kwaliteit van onze prestaties in de showroom, het magazijn en de werkplaats bepalen. Langs deze weg willen wij ook onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons als dealer. We zijn hen dankbaar dat ze de moeite hebben genomen om de beoordeling in te vullen en ons met deze hoge scores te belonen.”

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl