Chique woongebouw Romanov bijna gereed

17-07-2019 20:41

Chique woongebouw Romanov bijna gereed

ZAANDAM – Lopen op de brug naar de entree is er nog niet bij, want de vloerdelen ontbreken. Toch heeft Zaanstad er al een nieuwe eyecatcher bij: woongebouw Romanov in hartje Zaandam.

De cirkelzagen gieren nog volop aan de voorkant van het pand, maar het resultaat van de vaklieden van aannemersbedrijf HSB uit Volendam is al duidelijk zichtbaar. Het wooncomplex naast de Primark sluit perfect aan op de Zaanse huisjes van Inntel en is ontworpen is door Boparai Architekten.

In Romanov is het binnenkort heel comfortabel wonen voor wie daar ook heel veel geld voor over heeft. Zo kost een appartement van 79 m2 tweeënhalve ton. Wie wat meer ruimte wenst tot 145 m2 moet zo’n 550.000 euro neertellen.

'Kiezen voor karakter'
Wonen in Romanov is ‘kiezen voor karakter’ leert een blik op de verkoopsite. In het gebouw en in de appartementen ontbreekt het aan niets. Van een chique entree tot lift, een extra berging op de begane grond én een videofoon-installatie die ervoor zorgt dat u weet wie u het gebouw binnenlaat. Een veilig gevoel. Die video-installatie kan nog even uit blijven. Want je moet nu nog je leven wagen om aan te kunnen kloppen omdat het brugdek naar de ingang nog ontbreekt…

Bouw garage
Als de laatste spijker is geslagen, blijft het daar nog even onrustig door werkzaamheden. Want los van de vervanging van de immer vastlopende roltrappen aan de voorkant van het pand door een vaste trap, wordt begin 2020 gestart met de garage van project Noordsche Bos (zie foto met 'zandpad'). De parking moet plaats bieden aan 25 auto's. Want parkeerplaatsen zijn niet te vinden onder Romanov. Pas in 2022 moet de garage klaar zijn.

Wie nog € 20.000,- (v.o.n) over heeft, kan een eigen parkeerplaats kopen. En dat is weer een koopje, zeker als je bedenkt dat er iemand € 729.000 over had voor de koop van het Romanov penthouse…

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl