Coentunnel vier nachten gesloten

Gepubliceerd: 13-11-2021 9:11

Coentunnel vier nachten gesloten

STREEK - Vanwege nachtelijke afsluitingen van de Coentunnel (A10) in de periode 15 t/m 18 november is het voor de automobilisten goed om in dat tijdsbestek rekening te houden met 10 minuten extra reistijd.

Omdat Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uitvoert van maandag 15 tot en met donderdag 18 november is de Coentunnel in Amsterdam vier nachten gesloten.

Iedere nacht is er één van de vier tunnelbuizen afgesloten. Alleen in de nacht van woensdag 17 op donderdag 18 november geeft dat enige vertraging voor het verkeer, als gewerkt wordt in de tunnelbuis van Amsterdam richting Zaandam. Het verkeer richting Amsterdam-Noord wordt dan namelijk door de wisselbuis geleid en moet draaien bij afrit 3 (Westzaan) op de A8. De extra reistijd bedraagt circa 10 minuten. In de andere nachten kan het verkeer sneller door de andere tunnelbuizen. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Advies

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers hun reis voor te bereiden met behulp van de pagina Geplande wegwerkzaamheden en de borden te volgen die de omleidingsroutes aangeven.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl