Collega Herman Schleeper overleden

31-10-2017 18:12

Collega Herman Schleeper overleden

Op 28 oktober is onze collega Herman Schleeper op 85 jarige leeftijd overleden na een kort ziekbed.

Vanaf ongeveer 1998 is Herman actief geweest voor Zaanradio, in eerste instantie met zijn maatje Piet van der Griend, later alleen, als redacteur en presentator van het programma Zaanstreek Vandaag.
Daarin belichte hij de (Zaanse) actualiteit waar, door de onderwerpkeuze, zijn betrokkenheid bij de woningbouwvereniging en de liefde voor de Zaanse (voetbal)sport duidelijk naar voren kwam. 


Herman is voor de collega’s van Zaanradio hét voorbeeld dat je na je pensioen aan een nieuwe cariere kunt beginnen. Zonder aarzeling pakte hij zijn rol als redacteur, verzamelde nieuws, zocht naar agenda berichten en vulde het draaiboek in, alsof hij het al jaren deed. Vele jaren was Herman een vaste waarde binnen het programma. Als het zo uitkwam maakte hij ook reportages vanaf locatie.

In de laatste paar jaar vervulde hij met verve de rol van verslaggever voor het sportprogramma. Herman was regelmatig langs de lijn te vinden om zo verslag te doen. Het liefst bij sc Hercules dat voortgekomen is uit ‘zijn cluppie’ PSCK, een logische liefde voor de oud bewoner van Het Kalf.

De collega’s die nauw met Herman hebben samengewerkt zullen hem missen en met weemoed terug denken aan de jaren dat wij hem collega mochten noemen.
We wensen nabestaanden sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl