Concert muzikale toppers in Doopsgezinde kerk Wormer

Gepubliceerd: 19-02-2020 14:02

Concert muzikale toppers in Doopsgezinde kerk Wormer

WORMER – Vier muzikale toppers geven op vrijdag 27 maart een concert in de Doopsgezinde kerk van Wormer, te vinden aan de Dorpsstraat 371.

Sopraan Lucy van der Weg, bariton Piet Baarssen, panfluitiste Esther Meulmeester en organist Dub de Vries brengen een programma met klassiek-geestelijk tintje. Zo is er in de finale het duet uit de Parelvissers te horen. Zanger is de beroemde Urker bariton Piet Baarssen van de Urker mannenkoren. Zijn specialisatie is klassiek/geestelijke muziek. Los van zijn zangtalent heeft de muzikant meegedaan aan het programma De sterkste man van Nederland.

Sopraan Lucy van der Weg uit IJsselmuiden is een bekende in de koorwereld als soliste. Zij heeft een breed repertoire en zingt samen met Piet liederen uit de bundel van Johannes de Heer.

Panfluitiste Esther Meulmeester speelt de sterren van de hemel in opwindende muziek zoal het Jagerskoor van C.M von Weber. Daarnaast weerklinkt filmmuziek uit onder meer Once upon a time in te West" en Only Love. Kortom, een concert voor elk wat wils.

Aanvang 20.00 uur. Toegang vrij. Wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl