Coronaproof-kroeg binnenkort geopend

Gepubliceerd: 03-02-2021 11:02

Coronaproof-kroeg binnenkort geopend

STREEK - In deze tijd een café openen lijkt een onmogelijke opgaaf dan wel gedoemd te mislukken. Door de (wederom verlengde)  lockdown is de horeca volledig tot stilstand gekomen. De bruine kroeg heeft het zwaar. Brouwerij Breugem is echter niet bij de pakken gaan neerzitten en heeft andermaal de handschoen opgepakt. Vanaf 6 februari nodigt de brouwerij gasten uit in de kroeg om wekelijkse events bij te wonen zoals bierproeverijen, Game Nights en muzikale avonden met DJ’s en (lokale) bands.

Bar en lounge
Brouwerij Breugem's Online Bar is een unieke online beleving en een perfecte tijdsbesteding tijdens deze donkere winteravonden. De brouwerij heeft in de eerste weken van 2021 stappen gezet om in een bijzonder online platform een ‘kroeg’ in de richten. Dit platform maakt het mogelijk om met een persoonlijke avatar Breugem’s kroeg en bijbehorende ruimtes te verkennen. De kroeg is ingericht in de huisstijl van Breugem en is ontworpen in een 8-bit stijl die doet denken aan de nostalgische computerspellen van vroeger.

Met een eigen avatar kan iedereen vrijuit te bewegen in de online wereld en is het gemakkelijk (video)chatten met andere gasten van de online kroeg. Dat doet je door met jouw figuurtje naast ze te gaan staan. Zo kunnen gasten verschillende gesprekken voeren zonder van platform te wisselen en gezamenlijk of individueel deelnemen aan de online experience. Tevens is er een aparte ruimte die gebruikt kan worden voor het houden van bedrijfspresentaties. De kroeg leent zich perfect voor een bedrijfsborrel, maar ook voor een gezellig avondje uit met je vriendengroep of vereniging.

Biertasting
Voor de lancering van de online Bar heeft Brouwerij Breugem samen met drie andere Zaanse ondernemers (La Cordobesa, Le Cockelon en de Euforij) een compleet verzorgde online bierproeverij opgezet. De tastings zullen wekelijks plaatsvinden, onder begeleiding van een sommelier. De volledige experience duurt vier uur.

Meer informatie is te vinden op de website.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl