Creatief seizoen start bij FluXus Open (huis)

Gepubliceerd: 31-08-2021 15:08

Creatief seizoen start bij FluXus Open (huis)

ZAANDAM - Het nieuwe cursusseizoen van 2021-2022 zal bij FluXus zaterdag 11 september van 12.30 tot 17.00 uur op feestelijke wijze van start gaan. Deze middag kan worden kennisgemaakt met FluXus, de docenten die er lesgeven en hun lessen. Zowel de leslocatie in de Verkadefabriek als in de muziekschool, beide aan de Westzijde in Zaandam, houden open huis.

In de lokalen en zalen zijn tal van verrassende optredens, open lessen/repetities en inspirerende workshops. Er zijn geen kosten verbonden aan entree en deelname.


In de Muziekschool kun je onder andere actief meedoen aan een gezamenlijke open repetitie van jeugdorkest Sinfoniëtta, het Starters Orkest en het Zaans Symfonie Orkest. Ze spelen delen uit het Dierencarnaval van Saint Saëns. Zelf instrumenten leren kennen en uitproberen kan in de lokalen van de Muziekschool. 

In de Verkadefabriek is de musicalfilm ‘This is me’ te zien, waarvoor de FluXus Musical Academy onder andere samenwerkte met de FluXus Filmwerkgroep. Daarnaast is het FluXlab open, kun je ‘inhaken en meezingen’, zijn er (open) danslessen en workshops schrijven, collage maken, keramiek, vilten voor kinderen, edelsmeden en meer.

Vooraf inschrijven mogelijk
Op fluxus.nl is een programmaoverzicht te vinden van alle activiteiten tijdens FluXus Open. Door de anderhalve meter-maatregelen zijn activiteiten wellicht sneller vol, dus reserveren wordt aangeraden. Dit kan tot 8 september met een mailbericht aan klantenservice@fluxus.nl. Vergeet niet duidelijk te vermelden voor welke presentatie, les of workshop je inschrijft. Op de dag zelf aanmelden aan de deur kan ook, voor zover er dan nog plek is.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl