Crowdfunding Veldmuis

Gepubliceerd: 22-10-2017 17:10

Crowdfunding Veldmuis

ZAANDAM - De crowdfundingsactie voor kinderboerderij de Veldmuis in de Zaandamse wijk Westerwatering heeft in een korte tijd €5474 opgeleverd.

De organisatie mocht zaterdag €1662 ontvangen van Holland & Barrett , €500 van Deen supermarkt en in de winkel werd nog eens €430 opgehaald.

De Veldmuis is een kinderboerderij die na een behoorlijk moeilijke tijd weer volop bezig is om allerlei spectaculaire en leuke activiteiten te organiseren voor kinderen. Deze activiteiten worden georganiseerd met als doel dat deze kinderen kunnen genieten en ontspannen van de dieren en het buiten zijn.

Naast de dieren die aanwezig zijn op de boerderij en alle activiteiten die georganiseerd worden, streven wij niet alleen naar nieuwe toestellen voor een avontuurlijke speeltuin maar ook naar meer onafhankelijkheid op financieel gebied. Door het opzetten van een theehuis waar onze bezoekers even tot rust kunnen komen onder het genot van een bakje koffie/glaasje thee en iets lekkers willen wij die onafhankelijkheid realiseren. Om onze doelen te bereiken moet er nog een bedrag van ruim €4500 ingezameld worden.

Om kinderboerderij de Veldmuis op te knappen en onze plannen te verwezenlijken hebben wij uw hulp hard nodig. Op het platform ‘Voor je buurt’ kunt u naar eigen wensen een bijdrage leveren. De bijdrage kan geleverd worden via de volgende link: https://voorjebuurt.nl/nl/projects/de-veldmuis . Alle bedragen zijn van harte welkom en geven ons een duw in de goede richting.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl