Crowdfundingactie moet unieke Fronik buurtboerderij redden

Gepubliceerd: 07-03-2019 8:03

Crowdfundingactie moet unieke Fronik buurtboerderij redden

ZAANDAM - De stallen verbouwen tot stevige en duurzame onderkomens. Moderne voorzieningen realiseren voor de bezoekers zoals een woonkeuken, ontmoetingsplek en opgeknapt museum. Er leven nogal wat wensen voor de Fronik buurtboerderij aan het Westerwindpad in Zaandam. Om de plannen een financiële basis te geven wordt er zondag 17 maart een crowdfunding campagne gestart.

Een unieke plek waar het leven stil lijkt te staan. Prachtplek om bijvoorbeeld met kleine kinderen relaxed wat te spelen en de dieren te ontmoeten. Supermooie fotografische hotspot. Maar ook een ontmoetingsplek met verbindende functie voor de buurt en haar bewoners. Dat is de Fronik buurtboerderij.

Dringend actie
De Fronik wordt in stand gehouden door vrijwilligers. Maar alleen opknappen met een hamer en spijker is niet meer voldoende. De oude boerderij barst letterlijk uit haar voegen van de ouderdom en dringend actie is noodzakelijk. Om deze levendige plek in de toekomst veilig te stellen en te verbeteren wordt de actie in het leven geroepen. Van 15.00 uur tot 17.00 uur is iedereen welkom op de Fronik voor het feestelijke crowdfunding lanceerfeest.

Iedereen kan meedoen aan de campagne door te doneren via de crowdfunding pagina. De pagina wordt tijdens het lanceerfeest bekend gemaakt. Via www.fronikboerderij.nl is meer informatie te vinden over de campagne en is het mogelijk in te schrijven op de nieuwsbrief.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl