CU wil meer capaciteit dienstverlening

Gepubliceerd: 04-12-2017 0:12

CU wil meer capaciteit dienstverlening

ZAANSTAD - Het bijna ontbinden van de koopcontracten voor de appartementen op het terrein van de Witte Olifant legden een groot probleem bloot bij het ambtelijk apparaat van de gemeente.

De vereiste omgevingsvergunning kan Zaanstad onder andere door bezwaarmakers niet leveren voor de gestelde termijn van 31 december. Voor de kopers van de appartementen is hopelijk een oplossing gevonden door de termijn met drie maanden te verlengen.


Door het afnemende aantal aanvragen voor oa bouwvergunningen heeft Zaanstad ten tijde van de crisis de bemensing op die afdeling drastisch verlaagd. Door de aantrekkende economie is er weer veel vertrouwen en staan veel projecten op stapel maar de afdeling vergunningen loopt achter qua bemensing.

In het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie Zaanstad dat in voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar, afgelopen woensdag tijdens de ledenvergadering werd vastgesteld, vraagt de CU dan ook om meer ambtelijke ondersteuning op het gebied van dienstverlening.

Daardoor komt de ChristenUnie de burgers en ondernemers van Zaanstad tegemoet in de wens om te bouwen of te verbouwen. Zo komt de hoopvolle toekomst die wij voorzien steeds dichterbij.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl