Culturele en muzikale avond KOZ

Gepubliceerd: 17-01-2017 9:01

Culturele en muzikale avond KOZ

REGIO – Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Stichting Kaapverdiaanse Omroep Zaanstad (KOZ) wordt er komende zaterdag, 21 januari, een avond vol culturele activiteiten gehouden.

Die vindt plaats in het Sade Center, Mahoniehout 13 in Zaandam. Entreekaartje 15,- euro in de voorverkoop via 06-3091 7638 of 20,- euro aan de deur. Dit is gelijk een lot voor één van de twee vliegtickets naar Kaapverdische eilanden.
Op het programma staan muziek, dans, poëzie, kunst en vele verrassingen. Er is livemuziek van Kaapverdiaanse artiesten als Rabassa, Nhela d’Maricarla, Grupo Cultural, Nilton Remalho. De cultuur is letterlijk te proeven door de Kaapverdiaanse hapjes. Daarnaast is er een optreden van de dichter Carlos Cardoso.

Aan de professionele kunstenaar Franklin Lopes is gevraagd een schilderij voor de jubilerende stichting te maken. Deze wordt verloot onder de bezoekers. Bovendien wordt middels foto’s en filmopnames het verhaal van 25 jaar geschiedenis van K.O.Z. tentoongesteld. Zoals bijgaande foto die een beeld geeft van de manifestatie in 1996 in ’t Veldpark.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl