Dam tot Dam Fietsclassic

06-09-2019 11:54

Dam tot Dam Fietsclassic

ZAANDAM/AMSTERDAM - Le Champion organiseert Zondag 22 september de dertiende BinckBank Dam tot Dam fietsclassic met afstanden van 40, 60, 85, 105 en 150 kilometer. Met start en finish voor het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam, passage door de IJtunnel en routes langs verschillende Noord-Hollandse plaatsen, is dit fietsevenement uitgegroeid tot een klassieker. Inschrijven kan nog tot 19 september.

De Dam in Amsterdam staat zondag 22 september in het teken van fietsen. Na het startschot vormen Het Paleis op de Dam, de Nieuwe kerk en het Nationaal Monument voor een unieke start locatie. Met al snel een tweede hoogtepunt: de passage door de IJtunnel. Hierna volgen parcours langs verschillende dammen in Noord-Holland, afhankelijk van de gekozen afstand.


De route van de 105 en 150 kilometer komt langs de Zaanse Schans. Zo hebben de fietsers een tocht langs de Hollandse molens. De route van 105 kilometer zal zich voorzetten via Oost-Knollendam en de Beemster. De route van 150 kilometer gaat via West-Knollendam en Alkmaar.

Het goede doel is ook dit jaar het Longfonds. Bij het inschrijven is er een mogelijkheid om een donatie te doen aan het Longfonds. Ook is er een mogelijkheid om een speciale actiepagina aan te maken om zo veel mogelijk sponsorgeld op te halen.

De BinckBank Dam tot Dam Fietsclassic is met de keuze uit verschillende afstanden net zo geschikt voor de echte racefietsers als voor de hobbyfietsers. Daarnaast zijn alle soorten fietsen welkom.

Voor meer info en inschrijven: www.binckbankdamtotdamfietsclassic.nl/

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl