Danny de Munk zondag live bij Zaanradio Hof van Hollands

Gepubliceerd: 12-11-2018 9:11

Danny de Munk zondag live bij Zaanradio Hof van Hollands

ZAANSTREEK - Met zijn nieuwe single ‘Toch ff Lekker Zo’ brengt hij twee muziekstijlen (Dance en Nederlandstalig) bij elkaar. Daarmee probeert de Nederlandse zanger een nieuwe cross-over te maken en brug te slaan naar NederDance. We hebben het over niemand minder dan Danny de Munk. Komende zondag is hij tussen 18.00 en 19.00 uur live te gast bij Zaanradio Hof van Hollands.

Zaanradio-presentator Hielke Bruinink zal dan aan Danny onder meer uitleg vragen over zijn koers voor een nieuwe Nederlandse muziekstroom. En hoe de sympathieke zanger aan de bijzondere titel van zijn nieuwe song is gekomen.

Een tipje van de sluier: ,,In mijn vrije tijd ga ik graag naar Dance Festivals. Met wat ik daar meemaak in gedachten, hebben we de titel bedacht…”

‘Toch ff Lekker Zo’ is samen met Mark van Tijn, Kirsten Michel, Cimo Frankël en Rik Annema geschreven. De track is geproduceerd door de Soundwise studio’s van Eric en Mark van Tijn.

Frequenties
Zaanradio is in Zaanstad en Wormerland op de kabel en in de ether te ontvangen. In Zaanstad zijn de frequenties 103.3 FM (kabel) en 107.1 FM (ether) In Wormerland op de kabelfrequentie 89,0 FM.

Zaanradio wordt ook via internet gestreamd via www.rtvzaanstreek.nl Of luisteren via de mediabox, ZIGGO kanaal 915 of KPN kanaal 1115.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl