De appel valt in het Twiske niet ver van de pannenkoek…

Gepubliceerd: 01-03-2019 15:03

De appel valt in het Twiske niet ver van de pannenkoek…

OOSTZAAN – ,,Heerlijk gegeten. Gezonde opties en leuke sfeer. Met mooi weer wordt het terras vast fantastisch!”, aldus de eerste reactie op Facebook over de nieuwe horecagelegenheid in het Twiske. Hafsa, Jeroen en Arno Bruinsma openen vandaag hun pannenkoekenrestaurant De Appel op de Zuiderlaaik 1. De plek in recreatiegebied het Twiske die beter bekend is doordat er ooit waterpretpark De Blauwe Poort was gevestigd. 

Het ondernemerstrio heeft naast dertig soorten pannenkoeken ruimte op de kaart gemaakt voor vlees-, vis-, en vegetarische gerechten.
,,We horen u denken, een pannenkoekenrestaurant? Ons restaurant krijgt geen oubollige sfeer. We gaan ons onderscheiden. Niet alleen qua menukaart maar ook met kwaliteit, uitstraling en inrichting”, aldus de ondernemers.

Biologisch en gezond
Dat wordt al waargemaakt door de aankoop van een voormalige strandtent. Door in te zetten op de trend biologisch en gezond, wordt er ook gemikt op het trendy publiek. Zo is er naast de traditionele pannenkoek ook een bieten bitterbal te bestellen. Het kopje koffie komt van De Plantage en is afkomstig van gecertificeerde koffieplantages.


Met de komst van dit nieuwe restaurant heeft het Twiske er weer een attractie bij. Zie ook op Facebook @pannenkoekdeappel. Onze RTV Zaanstreek Twiske-reporter Hielke Bruinink maakte bijgaande foto op een moment waar de ochtendnevel nog mooi boven de landerijen hing.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl