De Bazaar vanaf zaterdag weer geheel open

Gepubliceerd: 03-09-2020 15:09

De Bazaar vanaf zaterdag weer geheel open

STREEK - De reacties op het sluiten van de Beverwijkse Bazaar waren uiterst uiteenlopend. Voor alle trouwe bezoekers, waaronder veel Zaankanters, het goede nieuws uit het Beverwijkse dat De Bazaar vanaf zaterdag weer geheel open mag.

Donderdag rond het middaguur kreeg De Bazaar het goede nieuws van de Veiligheidsregio Kennermerland en de gemeente Beverwijk. Vanaf zaterdag 5 september is De Bazaar weer geheel open; Hal 30 Zuid en Hal 31 tot en met 33 zijn dan ook weer geopend. De ondernemers mogen vanaf morgenochtend hun winkels weer betreden.

Afgelopen woensdag heeft De Bazaar aan de gemeente en VRK een plan gepresenteerd met ingrijpende maatregelen. Naar aanleiding van deze maatregelen is er akkoord gekomen om weer open te gaan.

Verder is afgesproken dat na ieder weekend een evaluatie plaatsvindt, zodat eventuele knelpunten direct aangepakt kunnen worden.

Mariska Roos, De Bazaar: "We zijn blij met het bericht dat we alweer vanaf zaterdag geheel open kunnen en de winkeliers vanaf morgen de hallen weer in mogen. We hebben ingrijpende maatregelen getroffen en zijn verheugd dat de VRK en gemeente dit positief hebben ontvangen."

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl