De Hoop doet gooi naar populairste bier van Noord-Holland

Gepubliceerd: 03-06-2019 13:06

De Hoop doet gooi naar populairste bier van Noord-Holland

ZAANDIJK – Brouwerij Hoop uit Zaandijk doet een poging het populairste bier van Noord-Holland te leveren. Daartoe doet de brouwerij mee aan de vijfde Noord-Hollandse Bierverkiezing. Deze jaarlijkse online verkiezing wordt georganiseerd door NH Media.

De Zaanse brouwmeesters moeten het opnemen tegen een aantal stevige concurrenten. Zo doen onder meer lokale brouwerij mee als Leeghwater uit de Beemster (met het biertje Rijper Liefde), Breugem uit Oostzaan (Asian White) en de Texelse Bierbouwerij uit Oudeschild. Waarbij laatstgenoemde meedoet met hun befaamde Skuumkoppe.

Nóg fruitiger
Hoop doet een gooi naar de eretitel met hun Summer Session Tropical. Een IPA-bier van 4,3% die als tropische verrassing van 2018 werd geïntroduceerd. ‘Maar nu nóg fruitiger en lager in de alcohol’, laat Roy de Vries van Hoop Sales en Marketing wervend weten. Inmiddels is ook deze Hoop-variant te koop bij maar liefst 850 Albert Heijn vestigingen.

Bierliefhebbers kunnen hun stem uitbrengen op: https://www.facebook.com/wijzijnNHevents/app/740607762787624/?app_data=%7B%7D

Voor wie niet kiezen is het goed te weten dat je twee voorkeuren mag aangeven. Wie zijn stemformulier online deelt met vrienden, maakt kans op een Noordhollands bierpakket.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl