De keuze is weer reuze

25-02-2021 11:03

De keuze is weer reuze

STREEK - Er is geen ontkomen meer aan. Pandemie of niet: we moeten weer gaan kiezen. Politieke partijen moesten uiterlijk 21 december 2020 hun partijnaam bij de Kiesraad laten registreren om onder deze naam deel te mogen nemen aan de Tweede Kamerverkiezing. Dat heeft er toe geleid dat er liefst 37 partijen strijden om uw stem.

De Tweede Kamerverkiezingen 2021 zijn de reguliere Nederlandse verkiezingen voor de Tweede Kamer der Staten-Generaal, die voor woensdag 17 maart 2021 zijn gepland. De verkiezingen zijn een gevolg van het aflopen van de zittingstermijn van de Tweede Kamer die gekozen werd bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. Dit keer zijn in alle gemeenten een aantal stemlokalen geopend op maandag 15 en dinsdag 16 maart. Dit vooral voor kiezers die als gevolg van het coronavirus tot de risicogroepen behoren. Kiezers van 18 jaar en ouder kunnen, net als bij andere verkiezingen, iemand machtigen om hun stem voor hen uit te brengen. Kiezers van 70 jaar en ouder kunnen bij deze verkiezing ook per brief stemmen.


Richting die 17e maart is ook in het straatbeeld duidelijk dat uw aandacht gevraagd lijkt te worden. De bekende billboards staan weer op strategische plaatsen in o.a. Zaanstad en Wormerland. Met zoveel aanbod worden de posters op die borden natuurlijk wel wat minder nadrukkelijk. Voor de één een zegen, voor de ander een groot nadeel.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl