De toekomst begint nu bij WKV Roda

11-05-2021 14:00

De toekomst begint nu bij WKV Roda

WESTZAAN - Dit lopende seizoen zullen er geen competitiewedstrijden meer worden gespeeld op de velden van WKV Roda aan de Torenstraat. Dat betekent echter niet dat het rustig is bij de blauwwitte familie. Sterker nog: op de achtergrond bruist het.

Binnen Roda kunnen gelukkig wel onder goede afspraken onderlinge wedstrijdjes plaatshebben. Een aantal teams heeft dat de afgelopen tijd al een keer naar volle tevredenheid gedaan. 'Want een echte korfbalwedstrijd dat willen we allemaal, daar worden we blij van!' zo is de algehele opinie in het Westzaanse.

Het bestuur van de club nodigt dezer dagen ook alle ouders van leden, leden, leden van de club van 100, sponsors en vrijwilligers uit voor een blik op de toekomst van RODA. Het bestuur heeft diverse plannen om de club een nog mooiere en betere plek te maken voor iedereen die bij de vereniging komt. 'En deze plannen delen we graag met jullie! Binnenkort delen wij de agenda van de meeting, maar zet de datum 19 mei 2021 alvast in de agenda. Tijdstip 20:00-21:30 uur en de samenkomst zal plaatshebben via Zoom.'

Ook in de samenstelling van de selectie is er het nodige gaande. Zo heeft korfbalster Nienke Emons (20 jaar) besloten komend seizoen de overstap te maken naar de selectie van W.K.V. Roda. Nienke is woonachtig in Purmerend en komt uit een echte korfbalfamilie. In de jeugd heeft Nienke bij Bep een succesvolle periode gekend met meerdere NK’s tot gevolg. Bij de junioren maakte Nienke de overstap naar de buren in Koog a/d Zaan. Nienke speel momenteel in het derde van KZ/Thermo4u, maar keert graag terug in een selectie. Na twee keer meetrainen met de selectie van Roda is gebleken dat er sociaal en sportief een goede klik is!

Na Nienke Emons maakt ook Megan Willemse de overstap naar de Roda selectie. Megan is 19 jaar en woont in Diemen. Daar korfbalde ze in de jeugd van DKV/Victoria. Voor een stap hogerop maakte Megan op 14 jarige leeftijd de overstap naar KZ/Thermo4u waar ze in de selectie b en a teams heeft gespeeld. Megan maakte vorig jaar de overstap naar de senioren en speelt momenteel in een ‘’vriendenteam’’. De sportieve uitdaging begon toch te kriebelen en na enkele proef trainingen met de selectie is ze verder enthousiast geraakt. 


Op de foto een beeld van hoe het kan gaan worden qua kantine in Westzaan.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl