De Veldmuis zoekt dringend vrijwilligers

10-01-2019 14:08

De Veldmuis zoekt dringend vrijwilligers

ZAANDAM - Kinderboerderij De Veldmuis, Ilpendamstraat 38 (Westerwatering) is hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Met name in het weekenden is het vullen van het rooster zeer lastig.

De kinderboerderij heeft de afgelopen tijd al op een aantal momenten moeten besluiten de deuren dicht te houden door een tekort aan vrijwilligers in de weekenden. Daarom de oproep aan buurtbewoners die houden van dieren én mensen en tijd hebben om in de weekenden te assisteren.

De kinderboerderij ontvangt geen subsidie en draait volledig op vrijwilligers. De Veldmuis wil blijvend de sociale ontmoetingsplek voor iedereen uit de buurt zijn. Een plek waar volwassen kunnen bijpraten en kinderen kunnen genieten van het buiten zijn tussen de dieren.

De kinderboerderij organiseert ook vaak activiteiten. De Veldmuis heeft daarom als doel elke dag van de week een dagdeel open te zijn. De werkzaamheden bestaan uit de verzorging van de dieren maar ook uit het welkom laten voelen van de bezoekers en eventueel de verkoop van horeca-producten. Andere taken kunnen worden toegevoegd al naar gelang de beschikbaarheid en interesse van de vrijwilliger. Nieuwkomers worden ingewerkt door kundige mede-vrijwilligers.

Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar info@develdmuis.nl. Ook voor vragen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl